Hoogwaardige gepolierde beton, polybeton

Hoogwaardige gepolierde beton plaatsen: polybeton

Voor een mooie en strakke vloer in je huis raden we je aan om gepolierde beton of kortweg polybeton te overwegen. Dit is een soort beton die dusdanig wordt gepolijst dat het er prachtig glanzend uit komt te zien. Zo heb je een schitterende vloer in huis, die daarbij ook nog eens zeer sterk is. Hebben we al vermeld dat deze soort vloer zeer eenvoudig te onderhouden is?

Bij LTM Betonvloeren hebben we veel ervaring met het aanleggen van vloeren in polybeton. We zetten even op een rijtje wat polybeton precies is, hoe je het kunt onderhouden en wat de kosten zijn van zo’n prachtige glansvloer.

Voordelen van gepolierde beton

Met een vloer van gepolierde beton haal je een vloer in huis die heel wat voordelen met zich meebrengt. Je kan met woonbeton echt alle kanten op. Dit maakt een vloer van polybeton een slimme investering. Zowel in het klassiek, industrieel, bohemien als ook landelijk interieur komt woonbeton tot zijn uiting.

Denk je bij een gepolierde betonvloer aan een saaie grijze vloer? Zet dat beeld dan maar meteen uit je hoofd. Het is namelijk met behulp van kleurstoffen mogelijk om polybeton elke kleur te geven die je maar wil. Zo heb je snel een vloer die prachtig aansluit op jouw persoonlijke stijl. Zo is het mogelijk om een vloer te maken die helemaal tijdloos is en jarenlang in je huis kan blijven liggen.

woonbeton
Oprit in polobeton

Onderhoud en reiniging

Een vloer van polybeton is heel eenvoudig te onderhouden. Doordat een vloer in gepolierde beton heel robuust is, hoef je er niet bang voor te zijn dat deze snel zal beschadigen. Om slijtage zoveel mogelijk te voorkomen is het goed om regelmatig met water en een goede zeep de vloer schoon te maken. Let er daarbij op dat je een zeep gebruikt die PH-neutraal is. Anders kunnen er verkleuringen ontstaan. Vermijd ook zoveel mogelijk schuursponsen en schurende schoonmaakmiddelen. Hier kun je jouw mooie nieuwe vloer namelijk behoorlijk mee beschadigen.

Wat kost polybeton?

De prijs van een vloer in gepolierde beton is onderhavig aan een aantal zaken, waaronder de oppervlakte en de dikte van de vloer maar ook de keuze van de kleur. Hier vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek, je kunt ook altijd even een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Terras in polobeton met overkapping
LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review