Oprit in gepolierde beton aanleggen

Oprit in gepolierde beton aanleggen

Een oprit is een belangrijk onderdeel van je huis. Het is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze naar je toekomen. Kies je voor een prachtige oprit in gepolierde beton?

LTM Betonvloeren zorgt voor een oprit die eenvoudig te onderhouden is, op maakt kan worden gemaakt en op tal van manieren aangelegd en afgewerkt kan worden. Met andere woorden: een oprit om trots op te zijn. LTM Betonvloeren maakt jouw realisaties waar. We gaan hier dan ook graag voor jou mee aan de slag.

Onderhoud en reiniging

Het onderhouden van een oprit van polybeton is zeer eenvoudig. Zelfs als het buiten vies weer is, hoef je er niet bang voor te zijn dat je mooie oprit hier van te lijden heeft. Dit komt niet alleen door de sterkte van een betonvloer, maar ook door het feit dat het een betonvloer bijna geheel naadloos kan worden aangebracht. Hier kunnen zodoende geen beschadigingen of verkleuringen in optreden. In tegenstelling tot klinkers of kasseien heb je ook geen last van mos of andere groene begroeiingen.

Een oprit in beton vergt dan ook weinig onderhoud, af en toe kan je oprit schoonmaken met een PH-neutraal schoonmaakmiddel. Bij LTM Betonvloeren kan je terecht voor het juiste onderhoudsproduct.

betonvloer als oprit naar open garage
oprit in beton met ledstrips

Wat is de kostprijs van een oprit in polybeton?

De kosten van een oprit die is gegoten in polybeton zijn niet zo hoog als je misschien zou verwachten. De prijs is afhankelijk van allerlei zaken zoals de oppervlakte, de vorm, de kleur en afwerking van de oprit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij mailen je deze door. We staan bij LTM Betonvloeren klaar voor het geven van advies over jouw mooie, nieuwe oprit.

LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review