Terras in gepolierd beton aanleggen

Een terras in gepolierd beton aanleggen

Een terras is een belangrijk onderdeel van je tuin. Ga je voor een prachtig terras in gepolierd beton? Je krijgt dan een terras dat eenvoudig te onderhouden is, dat op maat kan worden gemaakt en dat ook nog eens op verschillende manieren afgewerkt kan worden. Met andere woorden: een terras om trots op te zijn en met weinig onderhoud optimaal van te genieten.

LTM Betonvloeren legt voor u een strak terras van gepolierde beton aan. We gaan hier dan ook graag voor jou mee aan de slag.

Onderhoud en reiniging

Het onderhouden van een terras van polybeton is relatief eenvoudig. Zelfs als het buiten vies weer is, hoef je er niet bang voor te zijn dat je mooie terras hier van te lijden heeft. Dit komt niet alleen door de sterkte van het gebruikte materiaal, maar ook door het feit dat het een materiaal is dat geheel naadloos wordt aangebracht. Hier kunnen zodoende geen beschadigingen of verkleuringen in optreden. Mos heeft daar bovenop ook geen kans. Let er wel op dat je de vloer regelmatig onderhoudt. Gebruik hier geen schoonmaakmiddelen voor die niet PH-neutraal zijn.

Terras in gepolierde beton
terras in polybeton met grote tegels

Wat kost een terras in polybeton?

De kosten van een terras dat is gegoten in polybeton zijn niet zo hoog als je misschien zou verwachten. Dit is afhankelijk van allerlei zaken zoals de oppervlakte van het terras, de dikte, de afwerken als ook de vorm van het terras. Heb jij voor je terras gewoon een vierkant of rechthoek in gedachten, dan zullen de kosten lager zijn, maar als je een ingewikkelder vorm gegoten wil hebben, dan gaan de kosten per vierkante meter omhoog.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We staan bij LTM Betonvloeren ook klaar voor het geven van advies over jouw mooie, nieuwe terras.

LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review LTM Betonvloeren Review